• Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Achteraf betalen met Klarna
  • Vandaag besteld, volgende werkdag in huis*
  • 0

Slaapkamerideën hotel chique slaapkamer

Slaapkamerideën hotel chique slaapkamer
Inspiratie

Slaapkamer ideeën hotel chique slaapkamer

Een slaapkamer waarin het bijna voelt alsof je een hotelkamer binnenstapt. Dat is precies de bedoeling van een hotel chique slaapkamer. Wanneer je je slaapkamer omtovert tot een hotel chique slaapkamer kun je oneindig genieten van het geliefde hotelgevoel. Een oase van rust creëren is eenvoudig wanneer je de hotel chique slaapkamer stijl aanhoudt bij het inrichten van de slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor hotel chique behang of een hotel chique dekbedovertrek. Wil jij meer weten over ideeën voor een hotel chique slaapkamer? Lees dan snel onze blog en ontdek de vele mogelijkheden!

De juiste kleuren voor jouw hotel chique slaapkamer

Voordat je jouw slaapkamer gaat inrichten met de juiste meubels en andere slaapattributen ga je eerst aan de slag met de kale ruimte. Wanneer je gaat voor een hotel chique slaapkamer is het belangrijk om goed na te denken over het kleurgebruik in de ruimte. Je wilt in jouw hotel chique slaapkamer een oase van rust creëren die tegelijkertijd ook veel luxe uitstraalt. Kleuren die hier goed bij aansluiten zijn voornamelijk herfsttype kleuren. Bij herfsttype kleuren kun je denken aan aardetinten zoals zacht beige, roodachtig bruin of okergeel. Of bijvoorbeeld aan intrinsieke rode kleuren zoals bordeauxrood of roestrood. Ook groene en blauwe tinten zijn prachtig in een hotel chique slaapkamer en zie je dan ook veel terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan azuur- of groenblauw of kaki- of olijfgroen. Deze kleuren zijn prachtig om te gebruiken op de muren of in accenten. Vind je een effen kleur op de muur te saai? Je kunt ook gaan voor een hotel chique behang met een subtiele print voor een luxe uitstraling.

De inrichting van jouw hotel chique slaapkamer

Nu je hebt nagedacht over de kleuren voor jouw hotel chique slaapkamer is het tijd om verder te gaan naar het leukste gedeelte van het omtoveren van de slaapkamer: de inrichting. Bij een hotel chique slaapkamer staan verscheidene bedden prachtig, toch heeft een mooie opvallende boxspring toch zeker wel de voorkeur. Je wilt een sfeer creëren die luxe uitstraalt en dat doe je het best met een bed die echt in het oog springt; een boxspring is hiervoor uiteraard perfect geschikt.

Het juiste beddengoed als de finish in touch

Wanneer het bed eenmaal staat is het tijd om het bed prachtig luxe chique op te maken. Dit doe je natuurlijk het best met luxe beddengoed en een dekbedovertrek hotel chique dat tipt aan de kwaliteit die je ook kunt verwachten in echte hotels. Onze katoensatijnen dekbedovertrekken zijn heerlijk zacht en ademen goed. Door deze katoensatijnen dekbedovertrekken te combineren met onze dons-zachte dekbedden zal elke nacht in je eigen bed aanvoelen als een heerlijke hotelovernachting. Wat wil je nog meer? Op internet vind je vele slaapkamerideeën hotel chique slaapkamer. Een goede toevoeging naast het juiste dekbed, de juiste lakens en dekbedovertrekken is om jouw hotel chique slaapkamer nog af te maken met een aantal extra kussens met luxueuze kussenslopen. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking van fluweel voor een luxe uitstraling en ga zeker ook voor tinten die jouw slaapkamer muren complimenteren! Als je al deze tips opvolgt heb je binnen de kortste keren een prachtige hotel chique slaapkamer gecreëerd.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Ontdek de zachte embrace van een zacht hoofdkussen!

    Ontdek de zachte embrace van een zacht hoofdkussen!

  • Cinderella’s heerlijke warme badlakens: luxe omarming na het bad

    Cinderella’s heerlijke warme badlakens: luxe omarming na het bad

  • Zo stijl je je slaapkamer met een roze bedsprei

    Zo stijl je je slaapkamer met een roze bedsprei

  • Verrijk je nachtrust met kleurrijke kussenslopen

    Verrijk je nachtrust met kleurrijke kussenslopen

  • Flanellen dekbedovertrekken: De ultieme keuze voor koude nachten

    Flanellen dekbedovertrekken: De ultieme keuze voor koude nachten

  • Duurzaamheid en comfort met polykatoen

    Duurzaamheid en comfort met polykatoen

  • Glans en zachtheid met katoen-satijn

    Glans en zachtheid met katoen-satijn

  • Waarom is katoen voor dekbedovertrekken zo geliefd?

    Waarom is katoen voor dekbedovertrekken zo geliefd?

  • De invloed van kleur op je slaapkamer

    De invloed van kleur op je slaapkamer

  • Natureltinten in beddengoed

    Natureltinten in beddengoed

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen